Dirk van der Veen brengt organisaties goed in beeld.
Voor de camera staan is eng…. Herken je dat? Voor de meeste ondernemers is de eerste keer voor een camera even wennen. Maar wees gerust; praat je op een netwerkbijeenkomst makkelijk over je werk? Dan lukt dat 9 van de 10 keer ook tijdens de opnamen. Zo niet, dan heb ik genoeg andere opties om jou, je organisatie, dienst of product toch goed in beeld te brengen.
Hoe gaan we aan de slag? Samen! We beginnen met de kernboodschap: wat wil je vertellen en bereiken (meer leads/views)? Daarna maak ik een script en beginnen de opnamen. Na de ruwe bewerking volgt de definitieve productie. Als je wilt plaats ik die op je website of YouTube. 
Ik garandeer je dat video werkt! Bewegende beelden en geluiden trekken nu eenmaal snel onze aandacht. Meer nog dan tekst.  Op beeldscherm schrikken lange teksten je doelgroep af. Bewegend beeld is dan een prima alternatief. Zo zijn testimonials (video’s waarin tevreden klanten aan het woord komen) enorm succesvol. En zorgen links naar YouTube ervoor dat je website eerder gevonden wordt.
Met VActs MediaGrafie maak ik professionele webvideo’s voor organisaties, die letterlijk en figuurlijk goed in beeld willen komen. Webvideo’s zijn een krachtig marketinginstrument om klanten te informeren en te genereren.
Back to Top